Medicina muncii

Medicina muncii este specialitatea medicală care studiază relația om-muncă, adaptarea omului la muncă și adaptarea muncii la persoana care o efectuează. Este o specialitate medicala extrem de vastă, de relație, care înglobează cunoștințe din toate celelalte specialități medicale. Medicina muncii se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și managementulbolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, precum și cu promovarea sănătății și productivității muncitorilor.

În România, practica de medicina muncii este asigurată de medicii de medicina muncii și la un nivel mai scăzut de către medicii cu competență în medicină de întreprindere. Medicul de medicina muncii este format în urma unui program de pregătire postuniversitară de 4 ani prin rezidențiat, în urma căruia susține examenul de specialitate. Medicul competent în medicină de întreprindere este un medic cu drept de practică liberă, care a urmat un curs (de 6 săptămâni) de pregătire în medicina de întreprindere, ceea ce îi conferă competență limitată în acest domeniu.


 Clinica Belle Vie Medical pune preţ pe calitatea serviciilor specializate de medicina muncii pe care le oferim partenerilor nostri din orice domeniu de activitate. Sanatatea si securitatea angajatilor dumneavoastra sunt importante pentru noi. De aceea noi vă oferim examene medicale la angajare, controale medicale periodice, analizele medicale si investigatiile prevazute de legislatia in vigoare pentru fiecare categorie profesionala.Echipa noastră este formată din medici specialisti de medicina muncii cu experienta care se deplaseaza gratuit la sediul dumneavoastra si ofera consiliere de specialitate

Ne distingem prin profesionalism şi seriozitate, dotare modernă, flexibilitatea ofertelor şi servicii strict adaptate nevoilor clientului.

Avantaje :

  • Efectuarea controlului medical la sediul beneficiarului, prin deplasarea personalului și aparaturii medicale de specialitate
  • Consultatii gratuite si reducere 50% la orice  ecografie, colonoscopie sau endoscopie (valabila pentru toti membrii familiei )

 Prețuri pornind de la 24 RON / salariat / an


 

Formular de solicitare oferta servicii medicina muncii.

Pentru a va putea face o oferta cat mai corecta, va rugam sa completati toate datele.
Campurile marcate cu ‘*’ sunt obligatorii.

Servicii dorite:


Precizati numarul de muncitori pe meserii si loc de munca:

- -


Incarca fisier:

Cod securitate: captcha

Noul cod al muncii prevede ca orice persoană care doreşte să se angajeze într-un loc de muncă trebuie să aibă obligatoriu, în dosarul care se depune la Inspectoratul Teritorial de Muncă şi o Fişă de aptitudine care cuprinde examenul medical efectuat de un medic de medicina muncii.